KONGRESS 2019

Praktisk information till deltagare

REGISTRERING

Namnskylt
Inför årets kongress kommer du som deltagare att få skriva ut din namnskylt själv och ta med till kongressen. Din namnskylt skickas ut som en PDF via mail innan kongressen. Det är endast plastficka och band till namnskylten som behöver hämtas ut på kongressen. Detta kommer du att hitta vid registrerings- och informationsdisken som du finner innanför huvudentrén på Malmö Arena.

Registreringsdisk
MCI Nordics kommer att ha en registreringsdisk på Malmö Arena. Hit kan du vända dig om du har några frågor under kongressdagarna. 

Registreringsdisken kommer att ha följande öppettider:

Torsdag 9 maj: 08.30 - 16.30

Fredag 10 maj: 08.00 - 15.00

GARDEROB

Garderoben på Malmö Arena kommer att ha följande öppettider:

Torsdag 9 maj: 08.30 - 18.00

Fredag 10 maj: 07.45 - 15.30

WI-FI

Fritt trådlöst internet finns på både Malmö Arena och Malmömässan. Du kommer få information om nätverk och lösenord på plats. Vissa av föreläsarna kommer att ställa frågor under sina sessioner med hjälp av en Mentometer-funktion, och då är det viktigt att du är inloggad på anläggningens nätverk.

KOST

Luncherna som serveras under kongressdagarna är gluten- och laktosfria. Om du har beställt någon annan typ av specialkost meddelar du restaurangpersonalen som kommer att se till så att du får rätt kost. Under fikapauserna kommer specialkosten att serveras på ett separat bord i utställningen.