KONGRESS 2019

Hitta till Malmö Arena och Malmömässan

Möt våren i Malmö under Kongress 2019! 

Malmö bjuder på ett stort utbud av sevärdheter, shopping, restauranger och nöjen! Här finns något för alla och det är lätt att ta sig runt till fots eller med buss och tåg.  

Malmö Arena och Malmömässan i Hyllie ligger endast en kort tågresa från centrala Malmö och från Köpenhamns flygplats Kastrup. Från Hyllie station är det ca 200 meters promenad till anläggningarna. Malmö Arena är huvudanläggning för kongressen, men vissa av föreläsningarna kommer att hållas på Malmömässan. Det är enkelt att gå mellan anläggningarna och du kommer att finna en detaljerad karta, samt skyltar, på plats på kongressen. Även om det bara är några minuters promenad mellan Malmö Arena och Malmömässan så kan det vara en bra idé att ta med ett paraply för säkerhets skull, om det är risk för regn.
Nedan finner du information om hur du kan ta dig till Hyllie med olika färdmedel.

 

Från KÖPENHAMNS FLYGPLATS

För dig som kommer med flyg till Köpenhamns flygplats Kastrup är det smidigt att ta Öresundståget över bron till Malmö och Hyllie. Biljett kan köpas i ankomsthallen på flygplatsen, i anslutning till tågen. Tågresan från Kastrup till Hyllie station tar ca 12 minuter.

Från MALMÖ FLYGPLATS

Från Malmö flygplats, Sturup, går det flygbussar till centrala Malmö. Därifrån kan du sedan ta dig vidare till Hyllie och anläggningen via tåg eller stadsbuss. För mer information om Flygbussarnas tidtabell, hållplatser och priser, vänligen besök www.flygbussarna.se

Från CENTRALA MALMÖ

Från Malmö Central, samt från stationen Triangeln, kan du enkelt ta dig till Hyllie med tåg. Resan tar under 10 minuter och biljett kan köpas på stationerna. Det går även att åka stadsbuss mellan centrala Malmö och Hyllie.


För mer information, samt för att planera din resa med tåg eller buss, rekommenderar vi att du besöker Skånetrafikens hemsida: www.skanetrafiken.se

  

MED BIL

Med bil kan du använda de stora infarterna till Hyllie från Annetorpsvägen i norr, från Pildammsvägen i öst och från Lorensborgsgatan i väst. Dessa leder till huvudgatorna; Hyllie Boulevard, Hyllie Allé och Hyllie Stationsgata.

Nära anläggningen finns flera parkeringshus och parkeringsplatser, exempelvis P-huset Hyllie vid Stationstorget (infart från Arenagatan), Arenagaraget (infart från Arenagatan 17) och P-huset Mässan (Mässgatan).

Taxi

Taxi Kurir Malmö: 040-70 000
Taxi 020 Malmö: 020-20 20 40
Taxi Skåne: 040-330 330  

 

Adress:
Malmö Arena
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö (Hyllie)